BIVAXLJUS – Miljövänliga ljus.

Vi har för tillfället bara bivaxljus i våra presentkorgar men det är en riktigt fin korg som även innehåller en supergod honung och bivaxsalva som är gjord av naturliga produkter helt utan tillsatser och kemikalier som fungerar som en bodylotion.

Här kan ni beställa miljövänliga och kemikaliefria bivaxljus i form av blockljus och vanliga romantiska ljus. Ladda upp inför höstmörkret, Lucia och jul med bivaxljus av bivax som inte förorenar inandningsluften för er själva och era barn.

Beställ blockljus och/eller vanliga bivaxljus (säljs i par). På ljusen finns ett sidenband och ett litet presentbi.

Romantiska och stämningsfulla ljus
bivaxljus, långljus, miljövänliga ljus
Bivaxljus.
Långljus, lång brinntid. Ute ur sortiment. Finns ibland på lager men ej i webbshop, Maila oss och hör om det finns kvar.
   [

Miljövänliga blockljus, lång brinntid. 
Bivaxljus, blockljus, bivax ljus, 
Miljövänliga blockljus av bivax. UTE ur sortiment!

Passa på att ladda upp med riktiga kemikalie och parafinfria ljus av bivax.

 Gå till webshoppen->


 

HamnensHonung tillverkar naturliga produkter i form av bivaxljus, honung och bivaxsalva från våran biodling. Allt är handgjort och noga utvalt med ekologiska essenser och ekologiska oljor som ingår i tillverkningen. Inga konstiga kemikalier eller tillsatser. Vare sig du ska köpa honung, bivaxsalva, eller bivaxljus från oss så kommer alla produkter från naturen och är handgjorda.

Se övriga produkter.

Bivaxsalva med underbar rogivande doft av lavendel.
Bivaxsalva med uppfriskande eukalyptus.
BIvaxsalva doftfri för den känslige.
Bivaxsalva med extra läkande ringblomma.
Läppcerat, vanilj.
Bivaxljus.

Bivaxljus, presentkorg, honung, svensk honung, färsk honung, biodlare, Mölltorp, Karlsborg, Skaraborg, Hamnens Honung, bivaxsalva, bivax salva, salva av bivax, hudsalva, bodylotion, ekologisk salva, torr hud, torra hälar, massageolja, lavendel, eukalyptus, blockljus, långljus, romantiska presenter.

Lämna ett svar