Vart kan jag köpa bisalva?

Hos oss kan du köpa bisalva såsom ringblommesalva, bisalva med lavendel och mycket mer.

Vi har en bisalva för alla olika sorters hudtyper. En naturligt mjuk och härlig salva som tas upp av huden och som inte kladdar.

bisalva, bisalva ringblomma, salva med bivax, ringblomsalva

Biet täcker honungen med bivax som sedan blir till bisalva.

 

 

Att själv tillverka bisalva är en kladdig process och ekologiska ingredienser kostar en hel del. Vi har en salva för alla och som är prisvänlig!

bisalva, ringblommesalva, hamnens honung webbshop, bivaxsalva, lavendelsalva, spa, massage, fotvård, torra händer

Ta mig till webbshoppen för att handla bisalva med mera.

 

bivaxsalva, bisalva, ringblommesalva

 
Vår bisalva med ringblomma fungerar extra bra för torra hälar, torr hud och vissa sorters hudeksem och blöjveckeksem. Våran naturella är en bra allround bodylotion. Våran bivaxsalva med doft av lavendel är en fin spa massage bodylotion. Eukalytpus och lime är uppiggande att använda på morgonen. Vi gör även läppbalsam med bivax vilket har en hårdare konsistens och levereras i cerat. Vår  bisalva återfuktar och reparerar all sorts hud. Vissa av våra kunder har rapporterat god effekt mot vissa sorters eksem (återstår eksem problemen ta kontakt med en läkare). Bisalvan är en naturprodukt då den innehåller vegetabiliska oljor, essenser och bivax. Bisalva har tillverkats i tusentals år och är idag en vanlig icke kemikalisk ingrediens i skönhetsprodukter. Använd bisalva morgon och kväll, salvan är dryg så ta lite åt gången. Bisalva skyddar utan att täppa till porerna. Våran bisalva sugs upp av huden utan att kladda. 
 

Hos oss kan ni köpa bisalva naturell eller med avslappnande lavendel/lime/eukalytpus doft eller läkande ringblomma. Bra priser, bra ingredienser.

bisalva

Klicka här för att komma till webbshopen.

Bivaxsalva - lavendelEn perfekt salva som ger en avslappnande doft av mild lavendel.
Du kan ju testa att köpa en liten bivaxsalva först och se om det är något för dig.Vi har både bivaxsalva på 30 och 60 ml.

fVad kan jag använda bivaxsalva till?

Bisalva kan användas till att återfukta läpparna.
Bisalva kan användas till att återfukta huden.
bivaxsalva, bisalvaBisalva kan enligt våra kunder dämpa blöjveckseksem och andra hudeksem.

Bisalva kan användas för massage då den smälter vid kroppstemperatur och använder man en salva med lavendel så doftar det härligt i rummet. Lavendel är rogivande.

Bivaxsalvan täpper inte igen porer som mineraloljor gör. Bivaxsalva låter huden andas och på det sättet låter huden byggas upp snabbare.

bivaxsalva, bisalva, bivax salva

Bivaxsalva med doft av lime

Vad är bivaxsalva bra för?

bivaxsalvaBivaxet framställs av våra bin. Vi tar vaxet från kakorna sedan honungen slungats. Bisalva tas sakta upp av huden men lämnar inget klet. Bivax och honung är känt sedan antiken och har använts på olika sätt för hudens skönhet. Idag använder vi det som ett riktigt bra alternativ istället för kemikaliebaserade salvor. Det fungerar om än inte bättre än de flesta konstgjorda salvor. En naturell bivaxsalva kan användas på hela kroppen, den är bra för den som har känslig hud och vill ha en neutral salva för alla hudtyper och som återfuktar.  Bivaxet låter huden andas och släpper in luft trots dess förmåga att återfukta och smörja huden. Olivoljan mjukar upp och vårdar huden.

Ringblommesalvans läkande egenskaper.

Ringblommesalva, bisalva ringblomma, bivax och ringblomma

Ringblommesalva , Bivax

Vi använder oss av ekologiska ringblommor till våra bivaxsalvor, ringblomman sägs ha många läkande egenskaper. Den är antiseptisk och svampdödande. Den har även antiinflammation och infektionsförebyggande egenskaper .
En perfekt salva för dig som har mycket problem med din hud. Även för småsår, myggbett, brännässelutslag, torra hälar, torra fötter, torra armbågar, torr hud. Ringblommans ursprung sägs vara från Medelhavsländerna och har använts som en läkeväxt i många tusen år.

Läs mer om våra bivaxsalve produkter här:

Bisalva – Ringblomma | Bisalva – Lime | Bisalva – Eukalyptus | Bisalva – Lavendel | Bisalva – Neutral

 

bivax, hudsalva, läppcerat

Bin som täpper till honungskakorna med bivax.


 

Bivaxsalva, bisalva, ringblomma, honung, avokado, ringblommesalva, bivaxsalvor, vart kan jag köpa bivaxsalva?, Hur gör jag bivaxsalva? vad är bivaxsalva bra till?, bivaxsalva med ringblomma, hudsalva med ringblomma, salva med ringblomma, naturlig hudsalva, ekologisk hudsalva, Vart kan jag köpa bivaxsalva?

 

Webbkarta -> Navigering:

Inlägg per kategori

Produkter

http://en.wikipedia.org/wiki/Beeswax